FÖNSTERMARKIS

Markiser är det solskydd som kan ge dig det mest behagliga inomhusklimatet. De släpper igenom lagom mycket ljus i rummet och ger samtidigt ditt hem en personlig karaktär.

Det finns en mängd olika dukar att välja mellan vilket gör det lätt att anpassa markisen så att den passar in på ert hus.

Våra fönstermarkiser finns i följande storlekar:

Bild föreställande: Rohlins FMM

Fönstermarkis Medium
En enkel smidig skyddskassettmarkis med små byggmått som med fördel används på mindre fönsterpartier på första och andra plan. Markisen styrs med hissband eller ditt önskade tillval.

 

(Ladda hem pdf)

Bild föreställande: Rohlins FML

Föntermarkis Large
En kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med hissband, vev eller ditt önskade tillval.

 

(Ladda hem pdf)

Bild föreställande: Rohlins FMXL

Fönstermarkis XLarge
En mycket kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske bästa fönstermarkis.

 

(Ladda hem pdf)

Bild föreställande: Rohlins FMXXL

Fönstermarkis XXLarge
En mycket kraftig fönstermarkis med många valmöjligheter som kan användas till större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske kraftigaste fönstermarkis.

 

(Ladda hem pdf)

Vi använder markisväv från Sandatex och Dickson som har mycket att välja på. Besök gärna deras hemsidor och se vad som skulle kunna passa hemma hos dig.

 

Bild föreställande: www.sandatex.se   Bild föreställande: www.dickson-constant.com