Solskydd utvändigt

Fönstermarkis

Markiser är det solskydd som kan ge dig det mest behagliga inomhusklimatet. De släpper igenom lagom mycket ljus i rummet och ger samtidigt ditt hem en personlig karaktär.

Det finns en mängd olika dukar att välja mellan vilket gör det lätt att anpassa markisen så att den passar in på ert hus.

Våra fönstermarkiser finns i följande storlekar:

LC200

En enkel smidig skyddskassettmarkis med små byggmått som med fördel används på mindre fönsterpartier på första och andra plan. Markisen styrs med hissband eller ditt önskade tillval.

LC300

En kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med hissband, vev eller ditt önskade tillval.

LC300+

En mycket kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske bästa fönstermarkis.

LC400

En mycket kraftig fönstermarkis med många valmöjligheter som kan användas till större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske kraftigaste fönstermarkis.