Solskydd utvändigt

Fönstermarkis

Markiser är det solskydd som kan ge dig det mest behagliga inomhusklimatet.

De släpper igenom lagom mycket ljus i rummet och ger samtidigt ditt hem en personlig karaktär. Det finns en mängd olika dukar att välja mellan vilket gör det lätt att anpassa markisen så att den passar in på ert hus.

Våra fönstermarkiser finns i följande storlekar:

LC200

En enkel smidig skyddskassettmarkis med små byggmått som med fördel används på mindre fönsterpartier på första och andra plan. Markisen styrs med hissband eller ditt önskade tillval.

LC300

En kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med hissband, vev eller ditt önskade tillval.

LC300+

En mycket kraftig fönstermarkis med skyddskassett som kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske bästa fönstermarkis.

LC400

En mycket kraftig fönstermarkis med många valmöjligheter som kan användas till större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med vev eller ditt önskade tillval. Den är marknadens kanske kraftigaste fönstermarkis.

Terassmarkis

Markiser är det solskydd som ger det mest behagliga inomhusklimatet.

En terrassmarkis gör också om din uteplats till ett svalt uterum med trivsamt ljus att vistas i när solen värmer som mest. Markisen skuggar terrassen och kan även fungera som en avskärmning till underliggande fönsterpartier. Den regleras steglöst för att skapa rätt ljusförhållande inom- och utomhus.

Det finns ett stort utbud av markisvävar att välja mellan så vi garanterar att du kommer att hitta en väv som passar just ditt hus.

Terassvärmare

Korgmarkis

Korgmarkis – unikt formspråk med massvis med möjligheter!

Vår korgmarkis är en unik markis med många användningsområden. Den kan användas till mindre och större fönsterpartier på första till tredje plan. Markisen styrs med hisslina eller vev och invändigt med motor med brytare eller ert önskade tillval.

Sidomarkis

Sideline är en sidomarkis som skyddar dig mot vind och insyn.

Den kompletterar din terrassmarkis och skapar ett helt uterum. Då kan du njuta av din uteplats oavsett väder.

Pergolamarkiser